onsdag

Idag så gick jag till och från skolan, målet uppnått för dagen! Ska iväg vid fem med Jenny på danceaerobicen, och efter det till Rebecka för att gå ut en sväng på Oscars =) Har hunnit haft föreläsning idag, stoppat in två tvättmaskiner och läst ett kapitel i boken. Ska försöka få läst ett till, sedan blir det skalning av räkor till salladen! Dock har jag inga ägg kom jag på nu :( kanske måste springa till ica!


Hälsa

Jag har tänkt börja försöka tänka bättre på kosten, att äta onyttigheter i en rimlig mängd till en början. Kan inte förändra allt på en gång! Och så att inte småäta massa, suget efter nånting kommer ligga kvar nån vecka, sen blir det bara lättare!

Motion ska också smygas in med, påbörjat morgonpromenad till skolan och hem! Blir ungefär 40 min per dag, kan de vara kanske 5 km fram å tillbaka? Och backigt !

Ska få de till en rutin och inte nånting som bara varar i 1 år =)

My life

Jag har äntligen börjat må lite bättre, har inte samma tunga känsla i bröstet nu!
Jag klarar mig själv, det gör jag.
Dock så tycker jag att saker å ting går att sköta ganska så mycket snyggare, men jag har inte lust att lägga någon energi eller tanke på det.

3 års utbildning är det snart "bara", och under den tiden så hoppas jag att jag kommer hitta den personen som är rätt för mig, som vill vara med mig och förstår mina brister!
Ska bli skönt och få nytt boende, börja om på ny kula litegrann =) Ta tag i träning och kosten också, för de har legat på latsidan alltför länge.

Gillar att det händer mycket på helgerna, och så är det denna helg med skööönt =)
Sen tillbaka hem till kära Östersund ;D Tagga in för schlagerfesten ! ;)

Frissan

Skönt med nånting nytt och fräscht, ska till frissan strax!
Sen ta tag i hemtentan ikväll å imorgon. Därefter får de vara klart =).
Gör jag som jag tror så får jag ju se vilken nivå jag ligger på, tills nästa gång. Svårt att veta första gången man gör ett arbete!

RSS 2.0