Better now

Hade skrivit ett inlägg som försvann..för att korta ner det hela så är det en tråkig dag idag, måste plugga men har ännu inte tagit tag i det. Klarade inlämningsuppgiften och kanske projektet också.
Behöver fara och träna för nästa vecka kommer jag inte kunna träna nånting på 1-2 veckor minst.

Lova och Hannes kommer hit vid halv fem till vid åtta tiden.

- Högskolebesked i veckan
- Operation @ Umeå 10-11 dec
- Julafton
- Nyår

Sen är det år 2010. Början på ett nytt liv kanske? Enda jag vet är att jag fyller 20 år, resten är ett stort frågetecken. Får hoppas på ett riktigt bra år iaf =).


Helg

Har inte uppdaterat nu på ett par dagar pga att jag har varit hos Andreas från tors-sön =). Har varit en riktig trevlig helg.
På torsdagen steg jag upp tidigt och var i gammelstad just efter tio. Sen åkte vi iväg till Piteå och jag umgicks med Linnea,Jocke å Chrille, och Andreas var på sitt gamla jobb. Hämtade några grejer i nybyn också.
Var och hyrde Twilight och köpte lite mat, som Andreas fixade =)

Sen fredagen kom Malin till Lule å då mötte vi upp henne, käkade lunch å gick på stan och traskade ett tag. Fick tillbaka mina skor å min klänning =).
Senare på fredagen gick vi ut och åt med en kompis till Andreas å hans tjej. Kollade New moon på bion och gick ut en sväng på Allstar, men krämpor satte sig in så att säga :P.
God mat och trevligt sällskap var det iaf =).

I lördags åkte vi på storheden för jag skulle handla present åt Lova. Var in på ett par affärer dära och käkade på Max :P.
På kvällen bowlade vi och jag fick sen en guidning i Lule lite grann. Handlade lite gott på kvantum och kollade film :P.

Det var en bra helg med mys, skratt å svammel =).
Dock när det blir igen är en annan historia, men så är det. Kan inte alltid passa in.


Happy






So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy
Just wanna be happy



Plugg

Idag har jag pluggat hela dagen och suttit vid datan, för i alla uppgifter behöver jag datan. Lite jobbigt men måste jag så är det bara att palla sitta framför en dator hela dagen. Blir säkerligen hela kvällen också :( Ska börja renskriva första projektet och inlämningsuppgiften som jag gjort litegrann på.
De handlar bara om att orka göra klart saker och ting, men ska göra klart dom två sakerna ikväll/natt =). Imorgon blir de att ta itu med nästa projekt! Men de blir nog bra till slut =)

Ska ta en paus nu i några timmar. Käka middag, kolla på ett hus å så =).

Har även varit till tandläkaren idag, å de var inte på torsdag :P Jag och datum nu för tiden går inte ihop haha =).
Trodde inte de skulle göras så mycket, men självklart skulle dom borra bort en gammal lagning, tänkte köra på de vanliga att borra utan bedövning. Började så iaf men sen när de började göra ont, gav jag upp och dom fick ge mig bedövning.
Jag gillar inte sprutor :S tandläkarassistenten sa "nu andas du alldelens för fort, ta de lugnt" men jag klarade av det =) och sitter ännu med bedövning i halva käften :P.
Skulle försvinna på 2 timmar, men jag tror mer på 5-6 timmar.

Å jag ska till lule på torsdag och sen direkt till Piteå med A =) Ska hämta nå grejer av C och hälsa på L en sväng =). Blir hos A i några dagar och de ska bli riktigt mysigt =D


Måndag

Jag har varken ringt vårdcentralen eller massören. Vaknade sent idag..Men jag var helt död :S. Var till Miroi å har faktiskt börjat på lite less på det stället, de är mkt snack men ingen verkstad från deras sida.
Fanns ingen truckutbildning, som dom sa första dagen? :S.
Ska iaf läsa Bransch- och Produktkunskap på 2 veckor.

Sen som vanligt handlade jag middag och de blev sallad med räkor å kräftstjärtar.
Suttit å kollat lite om första veckans inlämningsuppgift för kursen å märkt ut i boken vilka frågor jag ska analysera kring.

Syrran å hennes familj har varit hit en sväng. Skulle ut med vovvarna men gick i 10 min och skorna blev dygnsura, har inga skor att gå i blött väder med :S

Ska och gymma, men har dragit ut på det för att mitt fotledsstöd är borta, morsan lägger bort mina grejer hela tiden. Så får fara utan den där grejen.

Pain

Ska ringa till vårdcentralen imorgon, uti nacken. Ska byta läkare, för den jag har tittar inte ens på en, utan bara skriver ut piller. Jag sa vad jag ville ha för längesen och fick dom pillrena.
En annan läkare ska få kolla min nacke å sen ska jag förklara om hur ont jag kan ha ibland. Och få nånting starkare att kunna äta då eller att få någon annan hjälp..Om man har en wipslash skada så kan man få sömnsvårigheter och sämre minne. Tycker jag lider av båda, dock vet jag inte om de är mer än tidigare innan "olyckan".

Helgen =)

I fredags umgicks jag med I, E och D =) Kollade lite Idol, sen när de bara var jag och I kvar så kollade vi en skräckfilm. Sen kom R hem också å jag käkade en macka å fick lite jäger å sen promenerade jag hem i regnet vid halv tolv=). Tränade även på Nova.

Lördagen steg jag upp tidigt å stack iväg till gymmet, sen kollade jag innebandy med E. Åkte jag till Luleå efter det och umgicks med A, var riktigt trevligt förutom att jag blev lite dålig :P. Passade även på att köpa lite underkläder =).
Fick max 1 timmas sömn och de hade jag redan räknat med, i och med att jag har svårt att somna med en ny person.
Vi lagade tacos, kollade film och myste =).
Sen fick jag uppleva frukost på sängen för första gången.
Jag tror det här kan utvecklas till nånting bra ! =)

Söndag, idag då så spenderades dagen i sängen, körde hem och legat å halv sovit på soffan. Inte mycke till verkstad så att säga :P Sen har jag käkat muskelavslappnade, ibumetin å satt muskelsalva, men de är som det är och har ännu inte lärt mig att "leva" med smärtan som ibland kan bli konstant. 
Men söndagar är till för det =)

Miroi imorgon klockan 2 och prata om truckutbildning
Käka mer tabletter och ringa till massören nu igen..

Torsdag

Försöker komma upp tidigare på morgarna, men när jag vet att jag inte har något att göra så ligger jag kvar och somnar om. Men kom upp klockan elva idag, och imorgon ska jag komma upp tio =).

Ska ju skaffa gymkort imorgon, så då har jag något att stiga upp för =) Typ träna två timmar om dagen, inte hård träning varje dag. Lite motion ibland å både styrketräning å kondition tre-fyra gånger i veckan =).

Alla som känner mig tror inte när jag säger att jag ska börja träna mycket, iaf inte dom här senaste två åren. För tre år sen var jag och min trogna kompanjon Sofia träningsfreak :P
Men jag lovar ingenting ännu, får säga de när jag hållt de i två-tre veckor =) jag vill göra de iaf !

Ska klä på mig och sen fara iväg och handla grönsaker till middagen, för här ska de vara nyttigt ;).
Får se om bilen går igång då, var tydligen nått som hade "stockat" igen. Fattade inte riktigt vad, men bilen ryckte som ett as :P
Och min ljusramp sitter äntligen på bilen, ska bara kopplas så är de klart =)

Btw jag har namnsdag idag ;) Mitt andra namn :P

Inget jobb..

Fick inte jobbet på toys'rus, och jag frågade varför inte. Då sa han att jag inte hade nog med erfarenhet!? Jag har jobbat på 5 ställen och har kassavana från alla ställen. Lustiga var att han också nämnde att en tjej hade haft praktik på toys'rus i södra sverige, tycker som att allt inom handel vare sig de är matvaror eller leksaker så handlar de om samma sak.
De var det sämsta jag hört på länge :S men han sa att de var flera bra, så de var svårt.

Usch de är deprimerande å vara på intervjuer och få nej..men kan bara säga att dom missar en effektiv,ansvarsfull, intiativtagande, trevlig och ordningssam person! så dom kan ta sig nånstans :P

Skulle stiga upp tio idag, men jag sov till halv tolv..Begav mig till Miroi vid ett och varit där till tre tiden. Käkat middag och satt mig här. Men har fått ont i huvudet, tror de är pga av nacken som jag har så ont i:(
Måste boka dit hos massören, blev inte riktigt bra efter inflammationen :/.


Tävling

Jag har medverkat i en tävling om att vinna en Iphone på www.fokis.se =) Andra pris är nonstop hörlurar dessutom!
Måste lägga till att jag har väldigt svårt att läsa "kända" bloggar, för många av tjejerna har inte fötterna på jorden. Men denna tjej har det ! =) och sen skadar de ju inte att hon bor i Umeå, så att de går å känna igen lite mer saker än vad en sthlmare snackar om ;).

Sen har jag valt skalet
http://www.mrgizmo.se/products/Hard-rubber-iPhone-3G-3GS-case-lila.html 

Plöstligt händer det ;)

Miroi och Luleå

Idag kom jag inte upp halv åtta och jogga, utan steg upp kvart över åtta :P Så fick slänga i mig frukosten för att komma i tid till Miroi.
Kollade filmen Jag AB till elva tiden nån gång.
Riktigt bra film ändå =)
Han pratade på om att man måste bestämma sig för vad man VILL sen vad man ska GÖRA för att komma dit och sen hur man ska VARA, om jag kom ihåg rätt.

Iaf för att kunna uppnå nånting man vill med livet, så måste man SLUTA med något och STARTA något annat.

Såg inte klart hel filmen, så imorgon förklarar han väl hur man ska komma dit även om man vet vad man VILL och vad man ska GÖRA, men ändå gör man inte det.

Allt sitter i psyket helt enkelt. För vissa finns inte de där problemet men för andra som jag så existerar de i hög grad ibland :P.

Sen efter jag ätit lunch och kollat vad jag skulle ha för kläder, körde jag iväg till Storheden. Kom i god tid så sprang in på HM och kollade men fanns inget snyggt. Fick ändå vänta i typ 10 min inne på toys'rus, för dom intervjuade någon tjej före mig.

Tyckte de gick helt okej, kanske för att dom inte frågade så mycket ;P
Får redan veta imorgon om jag får jobbet, det innebär att jag redan ska dit på torsdag och ska introduceras isf.
Och jag kommer få jobba varje helg året ut om jag fattade rätt.
Känns ju lite tråkigt att jobba varje helg, men de innebär pengar och sen är de inte så farliga jobbtider =)
Lördag 10-17
Söndag 11-17

1:a advent

Jag trodde att 1:a advent är den 6:e december, men tydligen är de redan 29:e november såg jag idag :P
Lika bra å säga God Jul redan nu ;)  haha
Man märker ju hur mycket klimatet börjar gå åt skogen. För 10 år sen, tror jag iaf inte vi kunde ha +4 mitt i natten i slutet av november. Då hade vi -40 grader en dag under vintern och kunde inte gå till skolan. Nu går det typ inte lägre än -25 grader.

Ska jag berätta en hemlighet, jag tycker om att de blir mildare vintrar.
Men dock blir isbjörnarna väldigt lidande, och måste simma miltals för att hitta isblock att flyta på och många hittar inget och drunknar :/. Säkert mycket annat som blir lidande men jag uttalar mig bara om det jag vet =)

Satt ikväll och önskar att vi vinner på Lotto på lördag ;) 191 miljoner, wow ;).

Och jag hade inte gjort bort mig =)

Intervjun imorgon och jag har knappt förberett mig, känns som att de får bära eller brista gillar dom mig inte så gör dom inte. Förra intervjun gjorde jag ett manus innan och tränade på vad jag skulle säga. Det gick ju åt helvete, så jag tror jag ska köra på lite känsla imorgon =).

Jag tror att som arbetslös kan vissa saker med en själv utvecklas till det positiva.
Genom att jag inte har en sysselsättning så planerar jag inte saker på samma sätt som förut, utan jag tar de lite som jag känner för det =).

Men det negativa med att vara arbetslös behöver jag inte ens nämna ;)

Jag ska upp åtta imorgon bitti, men känner inte av någon trötthet alls. Så blir väl vaken max 1 timma till sen får jag tvinga mig själv att försöka sova =). Funderar på om jag ska stiga upp halv åtta för att hinna springa 20 min på löpbandet, får se imorgon om jag är pigg för det.

Ska iväg på Miroi vid nio, vi ska titta på en film "Jag AB" och tydligen ska de vara riktigt bra =) Handlar om hur man själv ska marknadsföra sig, så kan nog få ut lite av de innan jag ska på intervjun !

Tror att jag har kommit in i en bloggperiod. Inläggen har blivit längre och oftare publicerade =).
Ska kanske lägga in lite mer bilder också =)


Lova 6 år (moster åt) Ellen 9 år (kusins barn)

De var ett par år sen jag var 6 år =) På den tiden var det kul och huvudsysslan att leka, och fanns inga bekymmer.





Måndag

En riktigt tråkig dag idag, men vädret är inte heller bra. 5+ och det regnar ute, snart är snön också borta :S
Dock vaknade jag inte förrän klockan ett idag, så då blir dagen allmänt seg när de blir kolsvart ute redan klockan tre :(.

Ska bara förbereda mig inför intervjun imorgon, gå ut med hundarna och kolla på "mamma till en mördare" som har seriestart på tv4 ikväll =).


Lååångt

Bion var helt okej, men dock överdriven bit vis :P Ingen katastrof film slår Armagedon ;)

Har ätit rätt lite idag :S 1 portion fullkorns havregrynsgröt (försöker sluta äta mackor å vara nyttig) å en macka till frukost. Ingen lunch för den måltiden ingår i min frukost.
Middagen bestod av lite paprika, lite gurka och 1½ tunn blodpuddingsbit. + en banan och äpple under dagen.
Hade ingen middagsaptit överhuvudtaget.

På tal om gröt och mackor. Tycker inte de är gott med gröt överhuvudtaget, och jag älskar goda mackor. Men de är inge bra med mackor, så får nöja mig med att äta gröt. Har ätit de varje dag i 1 vecka kanske.

Skulle gärna köpa ett gymkort men finns bara minst 1 månadskort eller kvartal. Men kan inte köpa i onödan om jag ska flytta från Kalix i december? Så får nöja mig med att promenera, men tror att kroppen har vant sig vid det :/.

Tiden går läskigt fort, december om två veckor och jag får lätt ångest över att de är 2010 om ca 1 ½ månad..Å jag står fortfarande kvar på samma ställe som för ett halvår sen.
Det här senaste halvår blev inte som jag hade tänkt mig.
Jag saknar Piteå och alla vännerna otroligt mycket! Men de går aldrig att komma tillbaka till tyvärr, men stor del av livet handlar om att gå vidare och hitta ett sätt att få de lika bra som förut eller ännu bättre =).

Men när man minst anar det så kommer det hända något bra, så får vänta på det =).

Känns som om jag varit singel i mer än 6 månader, för de är lika tråkigt varje dag å vara det :/.
Finns mycket mer jag skulle kunnat skriva men jag tror att jag lämnar det.

Jag är fortfarande förvånad över hur lätt jag hade att umgås med en viss person i torsdags. Är väl för att jag inte hade förväntat mig så mycket och inte heller pratat så pass mycket med han.
Jag vet att han jag skriver om läser min blogg.
Men jag är en ärlig och rak person, och killar har en tendens till att försvinna om man är det. Förstår inte varför de flesta killar är så "rädd"?
Bara för att man är rak/ärlig direkt innebär de inte att man räknar med saker osv. :P

Iaf jag är verkligen intresserad av att lära känna han mer, ser faktiskt framemot å få träffa han igen och gärna snarast möjligast =) När jag tänker efter så har jag inte träffat på många människor, som de flyter på så bra med från första meningen.
Sen finns de vissa små "egenskaper" hos han, som jag inte träffat på hos andra killar jag dejtat/varit tsm med.
Kanske kan ses som mycket att säga efter att ha träffats en gång.
Bara hoppas att jag inte gjort bort mig nu och att han känner/tänker nå liknande.
Jag vet att ibland är det bättre att vara tyst å se hur saker å ting utvecklas, men det är inte jag helt enkelt =)
Därför behöver jag ha förmågan att få läsa tankar ibland tycker jag ;D.

Wow de här blev långt inlägg! Liksom sms som jag ska förklara i och inte hittar rätt ord :P

Jag ska på intervju på tisdag och känner mig inte alls nervös?
Vad har hänt egentligen ? =)




Even if

Igår kväll så var jag hos I kollade två filmer, pratade om allt möjligt. Sen kom T och J dit, T var inte så nykter svammlade på en massa, men de var lite kul ändå :P.
J blev verkligen skum efter en stund, och jag blev riktigt irriterad när han "höll på". Så sa rakt ut att han var alldelens för närgången mot I som är upptagen. Då började han sen bli närgången mot mig, då blev jag ännu mer irriterad !
Vissa killar är svin..

Kom hem iaf vid två tiden och som vanligt somnade jag inte på en gång, kanske berodde på att telefon plingade ;P.

Idag har jag bara hunnit stigit upp då kom A hit och vi stack iväg till risön och klippte oss. Jag tog bara topparna å klippte upp litegrann. Var där några timmar sen varit hemma å kollat tv och suttit här.
Ska kolla one tree hill nu, sen fixa mig å fara iväg på bion 2012 ! =)

Humöret idag är inte på topp, iaf inte nu senaste timmen..
Förstår inte hur en människa kan bry sig så lite och ta så lite ansvar som människan gör..Har gett alldelens för många chanser och jag orkar fan inte bry mig nå mera.

What about now

De är otroligt att jag är vaken ännu, men en viss person gjorde så jag fastnade vid datan;).

I natt fick ja sömn mellan åtta - halv elva. Så har inte varit pigg idag, men nu på kvällen har jag blivit övertrött. Blev väckt av toys'rus så blev lite irriterad när jag inte sovit så pass mkt, men ändå glad för dom ringde i torsdag men missade samtalet och sen när jag ringde upp så svarade ingen. Men de löste sig iaf =).

Å på tal om torsdag så hade jag en riktigt trevlig kväll, som jag hoppas blir igen snart ;D.

Blev Ikea idag och Finland på Lidl å Tamperent =) Väl hemma vid halv fem, låg jag i soffan i fem timmar, utan att somna =) men blev som ny iaf hehe =).

Imorgon får jag se vad som händer, planerar det då =) Kanske skulle ta och besöka S,L och E =)

Operation

Otroligt jag har typ vaknat nio i morse, men låg kvar i sängen till halv elva, lyckades kanske somna en halvtimma under den tiden.

Så klart att jag hade en anledning till varför alarmet blev ställt på nio =). Ringde till operationsplanering i Umeå, skumma var att de lät som att dom hade glömt bort mig :S Han fixade iaf mig en tid den 11 december på morgonen, så blir att sova på patienthotell från 10 dec.
Vill ju inte åka buss efter de där å alla ska glo på mig :P å vill inte köra heller efter det. Så blir väl att pappa eller mamma kommer med dit.

Har nog lagomt till jul börjat läka rätt bra =) minns inte hur länge de tog förra gången :S men svullen var jag väl i 1 vecka minst om de inte var mer :S.
 "Bästa" är väl att jag får mig en batningskurs på 4-5 dagar å äta flytande, förra gången hann jag gå ner 4 cm runt midjan :P Fast föda lägger på en massa hehe =).
Får köpa sugrör tills dess för att kunna dricka nånting.
Å äta fil/kräm med en tesked :P.

Var idag och köpte en tunika ( inte med mina egna pengar för jag har knappt nå :P:) men jag ska lämna tillbaka den var inte så snygg ändå..Fick mig iaf ett par svarta leggings, som förhoppningsvis håller =)

Jag saknar min skjortklänning, men marren får aldrig skickat den :P Skynda på nu va ! ;)

Imorgon har jag inte så mkt planer under dagen, förutom att rengöra akvariumet :/. Sen senare ska jag iväg till L en sväng, får se hur det går =).



Jag vill leva i nuet

Dagarna går på rutin att jag knappt kommer ihåg vad jag gjort under dagen :S
Har sovit länge som vanligt,städat,varit på promenad med hundarna, handlat och lagat middag. Lever ju som en hemmafru :P.

Men snart så är det väl dags för en förändring =) Typ 3 veckor nu tills jag får veta om jag kommer in på någon högskola =).

Väntar och söker jobb just nu bara.

Var i helgen med I,R och T. Satt i deras lägenhet, kollade lite tv å så. Sen körde jag som var nykter och dom andra åkte med till huset. Så jag fick se det =).
Sen blev de L i typ en halvtimma och sen vid två tiden var jag hemma, men kom inte i säng förrän vid tre tiden :P.
Å söndagen så åkte vi iväg till ikea å skulle köpa ugn å mikro, köpte det men sen ändrade vi oss och hittade billigare å bättre på Euronics =).

Har kirrat böcker av A om jag kommer in på socionom, så saknas ju bara en lägenhet om jag kommer in ;D.

Blir en lite tidigare kväll än vanligt, och imorgon ska jag ringa till Umeå. Råkades stänga av larmet imorse :S


What about now

En vanlig dag som arbetslös, finns inte mkt att uppdatera..

Men iaf så har vi satt in en ny mikro och ugn här hemma =) blir riktigt fint sen när de blir ny kyl å frys också ;)


Dröm

Drömde en riktigt hemsk dröm i morse.
Var och kollade på en lägenhet, en trea. Körde Calibran dit, och de var långt utanför centrum. Huset var alldelens fallfärdigt. Gången upp mot lägenheten var rentav helt ruttet, minns att de var svart/brunt om väggarna.
Var en tjej som visade runt mig. Och när vi kom upp dit lägenheterna var, så var de riktigt fint och vitt.
När vi kom in i lägenhet så gick vi först igenom någon annans kök typ, kommer inte riktigt ihåg. Enda jag minns därifrån var att de inte fanns något vardagsrum även fast de skulle vara en trea.

Hon visade mig hela lägenheten, sen sa jag att de inte var någonting för mig.
Sen mitt i allt känner jag mig jagad av någon och springer. Försöker ringa 112 flera gånger men lyckas slå fel nummer varenda gång :S. Tror han fick tag i mig och jag hittade typ någon krokliknande sak och börjar slå mot han. Sen ser jag han död och någon annan jagar mig och jag springer till bilen och gasar iväg, medans jag kör gråter jag som fan.

Plötsligt befinner jag mig på BDX och ser farsan gå där, och gasar fram till han. Å gråter hejdlöst å berättar om det som hänt att jag blivit attackerad och fått dödat en person i självförsvar, känner typ förtvivlan som på riktigt i drömmen. Brorsan kommer sen och går förbi och säger nått i stil med " Oj oj".

Farsan hoppar in i bilen å vi ska köra till polisen. Sen vaknar jag av att jag gråter så hejdlöst i drömmen :S.

Har aldrig drömt nått sånt hemskt förut faktiskt, känns riktigt psyko :S

Torsdag

Varit på Miroi hela dagen, sen städat i köket och satt mig här sen. Tänkte ta mig ut efter middagen på en lite längre promenad än dom senaste dagarna bestått av :P.
Men de är kallt idag -1,1 men känns som -10 :S. Kanske van med plusgrader som ännu finns kvar ;D.

Är 4 veckor tills jag får veta om jag kommit in på högskolan, och om 19 veckor fyller jag 20 år ;). Om jag inte kommer in på någon högskola så vette tusan vad jag ska ta mig till, men jag ska banne mig komma in :P
Har sökt sex utbildningar, alla är i princip samma förutom en som inriktar sig mer på en viss sak inom det området. Nu har dom iaf kontrollera betygen och jag 14.20 i snitt tyvärr drog två kurser ner snittet rejält :/ men förra året var de 14.40 i snitt i Umeå, så de är bara hoppas =).



Trying to live

Finally! sidan är riktigt konstig nu.

Hade en inflammation i min övre rygg/nacke på vänstra sida. Värsta hade gått ner och nu krampar musklerna en massa. Fick även de "hemskaste" salvan jag varit med om efter massagen. De rent av kändes som att de brann på ryggen, och blev helt illröd på de stället just. 1½ timma sen försvann de som tur var, är iaf inte lika vek som brorsan som sprang in i duschen å tog bort de :P.
Fick laser där också för att de skulle öppna upp nå blodkärl typ, men de gör ondare nu än tidigare idag..men jag hoppas att de blir bara bättre nu =)

It's frightening to see people change to the worse with other people! And It's even more frightening to know that people don't see that.

Å i morgon ska jag ringa till Umeå sjukhus, och kolla när de är min tur att operera mig för jag har väntat i ett halvår sen jag var dit på "koll". Kollen innebar tre-fyra timmar buss för mig och fem min för läkaren att konstatera att de ska opereras igen, även om dom fick bilder från sunderbyn. Vården är bullshit ibland!
I alla fall ni som läser å kanske inte vet vad jag pratar om, så handlar det om min överläpp. På högra sidan har jag ett knytet  blodkärl som gör att läppen blir större det. Är väl så att de "stockar" i kärlen så de fastnar lite extra blod där.

Vilket fall som helst opererade jag det för kanske 2 år sen? Och de kom tillbaka rätt mkt efter kanske 8 mån. Sen tar de runt 1-1½ år att komma sig till en operation igen, de är tragiskt :S.
Kommer väl aldrig bli riktigt 100 men bättre kan de ju bli. Saken är bara att dom måste ta bort just dom blodkärlen och de är väl inte lättaste att hitta dom.

Men den här processen får väl pågå hela livet typ. Är ju utfört av en plastikkirug så kan ju skryta med att jag har plastik opererat mig ;) haha.

Miroi imorgon hela dagen..suck

Förbi

Insåg att de är 5 dagar sen jag bloggade sist.
Det som har hänt är att jag var upp till Gällivare, de var ju bra där =) förutom att lördagen blev inte riktigt som tänkt, blev bara 5 som gick ut och var inte så mkt röj där inne.

Söndagen var jag inte en människa..sön-mån natt hade jag knappt sovit nånting pga av nackspärren :S

Har insett nu i helgen att de var sista helgen jag dricker två dagar i rad, min kropp pallar inte de, å kommer verkligen bli för ovanlighetens skulle att jag dricker så jag blir full i framtiden.
Jag ser inte det som någonting roligt längre :S Bara onödig skit. Vad är meningen med att supa sig full varje helg som en del människor gör? Tidigare har jag varit en av dom, kanske inte varje helg. Men var då iaf en person som inte förstått varför man inte ska dricka rätt mkt.

I'm sick and tired of being sick and tired!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0