Jobb osv.

Har jobbat i helgen men kunde inte fara och jobba på Buketten på lördag morgon, har typ magsjuka. Börjar bli bättre nu men de går väl inte över helt förrän på tisdag, brukar ju vara i några dagar.

Fick iaf pallra mig till jobbet igår kväll och idag, otroligt nog klarade jag av det.

Har tjänat pengar i helgen de är det som räknas =).

Som jag nämnt tidigare har jag sagt att jag ska börja plugga, men  jag är verkligen så less nu måste få göra nånting annat ett tag.

Så jag och Malin kom fram till att vi ska söka en massa jobb i Sthlm (typ staden med mesta jobb nu), eller jag har sökt redan flera och ett ställe ringde upp mig och undrade om jag kunde komma på intervju, inte nu men i sommar kan jag, så skulle ringa upp senare. Måste prata med Arbetsförmedlingen för tydligen står dom för kostnaderna om man ska ner på intervjuer ! =).
Synd att vi inte har ett jobb redan, för annars hade vi haft en lägenhet också från 1:a augusti, men kan inte ta en lägenhet om vi inte vet att vi verkligen har ett jobb.

Sanningen är den att både jag och Malin fick se Sthlm från nja en annan synvinkel då vi var ner nu senast. Annars har vi inte sett Sthlm som en stad vi skulle vilja bo i, har tyckt de varit för stressigt men inte längre =) Gillar fart och fläkt ;P haha.

Höll på att glömma men vi grillade igår och gott var det =) De var jag, karin, marren å malin. Sen kom malin, linnea och kenneth förbi en sväng. Fick min gitarr stämd också, karlar är bra till nånting som sagt :P

Torsdag

Saknar Sthlm en massa, helt sjukt. Är så stor skillnad på livet där nere och här uppe, händer massa roligt i Sthlm men här är allt de gamla vanliga :S.
Men en dag så flyttar jag från Norrland, defintivt någonting jag håller mitt ord på =)

Det är endast 15 dagar kvar tills den 12:e juni då vi står med studentmössan och vinkar från flaket. Känns riktigt skönt att ha klarat av 12 år i skolan.
Tre år har gått riktigt fort att de är skrämmande, hur fort ska dom kommande tre åren gå egentligen? Det vill jag inte ens veta
Förhoppningsvis är det bara 2 år kvar jag ska plugga i hela mitt liv! Sen orkar jag inget mer och vill bara börja tjäna pengar.

Solen lyser nu iaf mitt i natten som vanligt;P

Känner ångest för att jobba lördag på dagen sen kväll å sen upp på söndag morgon å jobba igen :/

Back

Är hemma från Sthlm nu, tråkigt nog :( Hade gärnat varit där längre, men det går så mycket pengar och jag måste ju ta studenten och jobba :P

Vi har iaf haft riktigt roligt där nere, skönt att komma bort från Piteå några dagar och få göra någonting annat och träffa nytt folk =). Vissa vi träffat är riktigt trevliga, andra idioter. Men så är det väl alltid :P.

Har sovit typ två timmar i natt, kom hem sent för dom stängde tre på krogen å sen åt vi och satt och pratade med en smålänning. Han var ju som han var :P.

Kommer säkerligen upp bilder på pixbox från Sthlm inom en vecka kanske, vberor på när dom andra skickar bilder till mig, för jag har ju bara sönder digitalkameror så har ingen =(.

Ska vila i soffan nu och se om det är något vettigt på tv:n men de är det aldrig iaf :P

Sthlm

Har varit i Sthlm nu i några dagar, kom hit i torsdags. Har inte hunnnit göra så himlans mycket käkat ute, shoppat, varit ut på krogen å sånt =).
Sthlmare är rätt så torra på krogen, och många tittar på oss då vi pratar norrländska. Jag har fått kommentarer från två personer om min dialekt.

Pengarna bara rinner iväg och ändå har jag knappt handlat nånting. Har mest gått pengar på mat och på krogen.

Första vandrarhemmet var rätt värdelöst, men sköna sängar iaf. Det här vandrarhemmet vi bor på nu, City Hostel är så mycket fräschare och bättre ! =)
Har som ni märker till och med internet här också ;).

Tycker faktiskt mer om Sthlm nu än förut, och tycker de är fint på Kungsholmen där vi bor nu =).

Fredag

Idag har jag inte hunnit tänka så mycket på saker och ting som tur är, måste hålla mig sysselsatt för att tänka på nånting annat. Men de är värst på kvällarna..

Har iaf först gjort fågelarbetet klart och skickat in, klurat lite med mamma på årsredovisningen, tvättat bilen först i garaget men den blev lika skitig igen för de blåste damm överallt, sen tvättade jag den igen på gården och har även tvättat hela insidan av bilen. Torkat, satt bilglans på ytorna, putsat fönsterna, dammsugit, skumtvättat sitsarna och spolat mattorna =). Så den är riktigt ren nu! Var också och balanserade däcken. Städade och tvättade bilen i kanske 2 timmar :P

Vi åt grillat idag och de var gott, allt från majskolvar till kött =).

Det är så konstig jag hinner aldrig träffa släkt eller vänner då jag är i Kalix för jag har fullt upp med annat och så vill jag bara ta de lugnt, stressa av. Men den här gången har jag ju varit sjuk och är det ännu börjar bli bättre, men hostan sitter kvar å täpptheten, lite ont i halsen också.

Jag har så svårt att inse att de verkligen är slut, men det är fan de..

One more day, you´re so far away

Jag lyckas med allt, låste ut mig igår och fick vänta TRE timmar på att dom skulle komma och öppna så behövde inte betala pga av det.
Sen idag när jag vaknade hade jag så jäkla ont i halsen, vaknade först sju, åtta, nio, elva och sen kvart över tolv då jag steg upp. Å nu sitter jag och svettas, har säkert feber.
Har inte tid att vara sjuk måste iväg till skolan och sitta i kiosken ikväll och plugga en massa...

E.M.D

Har kollat på EMD idag ;)

Erik satt ner och spelade piano till höger från Dannys sida


Hann ju prata lite med dom och jag å Malin kände oss lite gamla dära :P

RSS 2.0