Sthlm snart

Då sitter jag på Kallax och väntar på planet till Arlanda, stor staden ;P. Planet går inte förrän 19.15, så får först vänta på att checka in bagaget. Det blir väl en 20-30 min till jag får vänta. Sen är det väntetid där uppe på planet.

Fick ingen skjuts hemifrån och de här var enda bussen som passade till planet någorlunda.

Sommar

Ett tag sen jag bloggade. Har städat och flyttat ur lägenheten i öjebyn nu,så är tillbaka i kalix för ett tag. Inte alldelens för länge hoppas jag.

Har även köpt en bärbar dator =) 4 gb internminne, 320 g hårddisk, bluetooth,blu-ray osv =).

Ska plocka ihop lite grejer imorgon här, för det är saker ÖVERALLT. Sen sthlm på fredag till 5 juli =).

Student 2009

Då var det slut imorgon, 3 år har rusat iväg. I tvåan kändes det som en evighet tills vi skulle ta studenten. Men nu är den dagen här om några få timmar. Har inte lagt mig ännu, för jag blev helt plötsligt pigg :S.

Jag tycker det känns riktigt tråkigt att alla ska iväg åt olika håll. Men jag hoppas man håller kontakten med vissa =). Eller jag vill hålla kontakten med vissa :P.

So long nu ska jag sova och fira studenten god natt !

Sthlm

Då var det dags för en Sthlmsresa igen! haha helt sjuk för hm kanske två år sen var jag för första gången i Sthlm i mitt liv och nu ska jag  och Malin åka ner på arbetsintervjuer :P.

Börjar redan blir nervös av att tänka på dessa intervjuer. Har en inbokat klockan 14.00 den 30:e juni, sen får vi se när dom andra blir, ska ringa när jag hinner till två andra företag och säga att jag ska ner till Sthlm.
Kommer vara där mellan 26:e juni - 5 juli =).
De kostar att leva på topp säger jag bara :P.

Dags att sova ska upp imorgon och tjäna pengar 9.00 - 18.15, jag är less och har tre dagar kvar att jobba sen är jag ledig en hel vecka =) ! Studentveckan ;P

RSS 2.0