Fredag.

Har jobbat mellan 11-19 idag. Imorgon å söndag är det ändrat schema så jobbar 09.30 - 18. Har bara packat upp varor hela dagen. Suttit en timma i kassan kanske.

Å jag måste kolla upp min mage, av 7 dagar så är magen bra typ 2 dagar. Skulle behöva kolla om jag är gluten eller laktosintolerant.
Vet dock inte när jag ska hinna det.

Ge mig en annan dag, en annan månad eller vad som helst...
Jag vill inte må så här


Torsdag

Har jobbat sammanlagt bara 6 dagar här i Abisko, känns som mkt längre faktiskt. Men flyttade upp sakerna den 11 mars. Har fått byta boende nu till en lägenhet =) så mkt fräschare!!

Nu känns de ju som att de går att leva helt okej hära.
Har kontrakt i 67 dagar till, sen får vi ju se vad som händer.

Jobbar till måndag. Är sen ledig tis,ons. Sen jobbar jag över påsken. Å under påskhelgen är det öppet till 19, liksom nu i helgen.

Jag,nina å sanna har iaf planerat att äta god middag på påskafton. Kanske med en som heter Erika också som ska jobba över påsk. Äta gott och dricka gott, blir nog bra =).

Jag börjar inte förrän 13 imorgon, för det är skift 13-19 eller 09,30-17. Självklart fick jag det kortare skiftet.

God natt

Abisko/Luleå/Kiruna

Har jobbat två dagar här uppe i abisko.  Torsdag och fredag men fick gå hem tidigare på fredag. Fredagen spenderades i bilen med Andreas. Sötnosen kom till Abisko och hämtade mig =).
På lördagen var några kompisar till Andreas förbi, sen åt vi på Österns Pärla, hyrde film. Å i söndags var vi på stan en sväng, åkte upp till Kiruna å kollade film.

Skulle jobba tisdag (idag) Men så ringer en från affärn igår å säger att jag inte behövs. Så får bara jobba onsdag,torsdag. För helgen har jag begärt ledigt redan från början. Men har dessutom fått ledigt mån å tis.
Ska fan skriva de där kontraktet i morgon och få veta hur många timmar det handlar om egentligen, för det verkar ju bara vara svammel.
Ska jobba 40 tim/vecka annars så tänker jag inte vara här uppe.
Är här för att jobba ingenting annat.

Har städat i typ tre timmar här i baracken för att kunna "leva" hära. Vet inte hur länge jag ska bo här.
Nu idag vet jag inte ens om jag blir kvar i abisko.

Ge mig torsdag tack! För då innebär det helg innehållande smörgåstårta,party, bra sällskap,god mat och bowling =)



Jobb

Jag har fått jobb!
I Abisko dock..
Jag är både glad och ledsen över det. Kan spara pengar och får erfarenhet. Men jag kommer jobba helger, och det innebär att jag å Andreas kommer få väldigt lite tid för varandra.

Men jag måste ta den här chansen, är iaf bara ett tillfälligt jobb. Ska söka vidare jobb även om jag jobbar där, för de är ju helt fel ställe.  

Men ja som inte är någon fjällmänniska kommer ju bli tokig :P. Kanske måste köpa längdskidor ? :P

Ska åka upp till Kiruna på onsdag, för jag ska vara i abisko klockan 9.00 på torsdag morgon.
Hoppas verkligen hostan i princip försvunnit till torsdag!

Fredag..

Jag har så förbannat jävla ont!


Läkarintyg

Ska strax iväg till läkaren och få underskrivet läkarintyget. Kan väl säga som så att jag känner att jag är lite på bättringsvägen. Men det känns inte värt att kanske vara risig 3-4 dagar av 7 dagars eller egentligen 5 dagar semester, för två dagar går ju åt till att flyga. Hade det varit 2 veckor så hade jag kunnat åka tror jag, för då spelar inte 3-4 dagar så himla stor roll. Sen att flyga med en öroninflammation som inte riktigt läkt, nä fy fan :P
Men det är verkligen surt att jag blev sjuk just nu :(.

Tur så har vi ju avbokningsskydd å så, och med läkarintyg förlorar vi bara 5% av hela priset.

Håller på att bli lite smått tokig nu när det är så fint väder. Har inte varit ute sen i söndags en snabbis, eller i måndags men det var typ å gå 100 m till vårdcentralen å tillbaka.

Ska på Apoteket en sväng nu igen och hämta ut nässpray med kortison så att bihålan slutar värka.

Har redan handlat för nästan 400 kr i måndags, en salvtub för inflammation i hörselgången, som inte är längre än en tändsticksask och halva den i tjocklek, kostade 105 kr!

Nu vill jag bli frisk! Och förhoppningsvis blir jag det under nästa vecka, sista dagen på fredag å äta antibiotika, sen ska jag ta två piller på lördag också för det blev lite fel i måndags :P
Äter iaf 1 g antibiotika per dag, så de är ju rätt mkt.

Saknar min älskling =) skulle sitta fint med lite mys, så jag får energi ;D



Fan

Fy fan jag har varit riktigt sjuk nu sen i Lördags. Dragit på mig en öroninflammation. Så jag är täppt till tusen i bihålorna (öronen,näsan) hjälper typ fyra tim med nässpray för näsan iaf. Hostar konstant, kunde inte ens sluta hosta i natt efter att jag tagit hostdämpande som funkade iförrgår natt? Har ont i halsen, har inte mkt till röst 
Jag är helt slut i skallen, känns överansträngt av hostan.

Och på hela den här skiten, har jag fått ögoninflammation såg jag i morse. Ögat är rött och vattnigt.

Att jag lyckas bli så här jäkla sjuk tror aldrig jag varit det :S Sen att vi ska åka utomlands på fredag gör det hela ännu värre, det är väl bara avboka. För jag blir ju inte friskare. Känner mig mer sjuk idag än igår. 

De här är gånger som jag bara vill hoppa ner från ett stup eller få sova tills allt är borta.

RSS 2.0