Stand









Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts


Lördag

1 vecka har gått av skolan!
Har fått en seminarieuppgift som kommer bli skitsvår att göra, tur att de är grupparbete, för jag fattar ingenting :S. Ska vara klar om 2 veckor!
Sen en dugga som ska göras på fredag om 3 veckor tror jag, Hoja vad saker.

I går var jag dålig så stannade inne, å for inte på maskeraden. Känns lite lite bättre idag.
Har pluggat igår kväll å idag, men hittade inget vettigt till grupparbetet.

Jag vet som inte vad jag ska göra idag, känner mig rätt ensam :(. Har duschat nu iaf, och ska kanske gå ut å få lite frisk luft.

I morgon ska jag tvätta på dagen.

Tänkte skaffa gymkort i februari efter duggan har varit! Är på Golds gym, som de inte är någon bindningstid på, de är bra =) Och letar febrilt efter en lägenhet, men får ju ingen för jag är för långt ner på listan i kön :(.

Socionom

Har nu spenderat 2 dagar på skolan. Det är jääätte mkt folk som ska gå i samma klass som mig, svårt att lära känna någon när de är så många.
Men igår kväll efter att våra faddrar hade sagt vad de var planerat i veckan, å att vi hade kört hela havet stormar. Så gick jag med Rebecka till henne. Är en trevlig tjej från Lycksele!

Idag efter uppropet så gick jag, rebecka, jesper, therese och 2 andra som jag inte minns namnet på och fikade =). Sen så var det lite info igen.
Efter det så gick jag å R på stan..systemet,gina osv :P.

Imorgon kväll ska våran klass träffas i en lokal, innan Kultpuben. De blir nog roligt !
På torsdag ska vi ut å käka på en grekisk restaurang, och på Fredag är de maskeradfest, kändistema.
Måste komma på vad jag ska vara :P

Östersund

Kom till Östersund i lördagseftermiddag, och de är väldigt stor omställning allting. Att bo hos någon annan människa är väldigt speciellt. Är säkert en vanesak =).

Lägenheten består iaf av 4 rum å kök. Är mitt i stan, och de är ett gammalt hus. Väldigt mysigt ändå =). Hon som bor i lägenheten är trevlig och väldigt generös.
Detta blir nog ett bra tillfälligt boende när jag har vant mig!

Får se hur de kommer gå att hitta en lägenhet, är tydligen jättesvårt :(.

I morgon kommer jag gå iväg till Campus för en rundvandring, blir intressant å se hur många som ska gå på denna, om de bara är vi socionomer kanske. Har inte fått mkt info alls om det..Ska iaf träffa en tjej som heter Olivia innan rundvandringen, som ska gå samma klass. Hittade hennes blogg, får hoppas hon är trevlig !!

Andreas åkte hem för en timma sen, å de känns jätte tomt. Har varit bra att ha någon jag känner med mig första dagen här i stan.

Men är väldigt positivt överraskad över denna stad! Mysig och verkar ha allt å lite till =)
Allt från laserhall till travbana.


Ny vändning.

Har under 1 månad jobbat på Mcdonalds, rätt förvånad över att jag fick jobb där. Men faktiskt så trivdes jag rätt bra. Första dagarna var ju ett helvete, själva grejen att lära sig allt + stressen som blir när det är mkt folk. Ne usch :P.

2 år (snart) efter gymnasiet så har jag kommit in på en utbildning jag verkligen vill läsa, och tror att jag kommer trivas med! Hojja vad tiden går fort.
Börjar känna mig lite gammal. Fyller 21 år om typ 2 månader..

Nu till saken..Jag ska studera till SOCIONOM i Östersund!! Wiee för utbildningen, men :( för stället. Ligger 60 mil bort från min älskade sambo. Kommer därmed att bli distansförhållande, hur lång tid vet inte vi i dagsläget..
Är mkt som händer i våra liv!
Andreas ska på en intervju i Södertälje för utlandsjobb. Så möjligheten att vi kommer bo hundratals mil ifrån varandra finns.
Distans har vi haft förut också, men då har vi kunnat ses i genomsnitt varannan helg. Bor han i Luleå å jag i Östersund så får vi väl räkna med 1 gång i månaden..Bor han utomlands så har jag ingen aning..
Men vi vill dessa saker i livet båda två, så bara för att vi är tsm ska inte det hindra oss. Vi ska kunna utveckla oss själva också. Inte bli fastkedjade!
Där är vi faktiskt på samma våglängd, att aldrig stoppa den andra att utvecklas! Och de tycker jag är jätte bra =).

Tar mitt pick å pack och flyttar in i en lägenhet på Storgatan i Östersund, dvs mitt i stan! Kommer bo i ett rum hos en kvinna som heter Margareta, tsm med en annan tjej som går gymnasiet också. 3 personer i en 4:a på 105 kvm, de ska väl fungera för ett tag iaf =).

Utöver de här händer de inte mkt. Jobbar mkt dom sista dagarna här uppe. Sista arbetsdagen är på fredag, jobbar enda till 19,00. Och vi åker på lördag morgon.

RSS 2.0