Someday I will understand

Jag har lätt för att känna att jag bara vill lägga mig i sängen under täcket och bara försvinna ett par dagar. Har som svårt att definiera varför jag känner så, men de är nån typ av hopplöshet.

Sjuka är att jag tänker varför ska man leva då de inte i slutändan ändå inte ger något resultat. Allt man gör i livet går upp i rök en dag, så varför ska man ens påbörja nånting? Jag vill bara vara här och nu. Men de är så mycket krav runt omkring. Gå i skola och få bra betyg för att överhuvudtaget överleva senare i livet. Planera för framtiden. Hitta jobb. Bilda familj osv.

Jag är så less less less less. Inte på människor runt omkring mig utan hela min egen situation. Jag vet inte hur jag hittar tillbaka till nånting som jag ser som meningslöst tragiskt nog.

Jag vill inte ha förväntningar på mig, jag vill inte ta studenten och planera framtiden, jag vill inte vara otillräcklig, jag vill bara vara.....

Som jag gör

Veckan har väl varit lika seg som alltid. Är så himla less på skolan vill bara gå ut och börja läsa till nånting jag verkligen vill läsa. Har sökt in till fem skolor om jag inte minns fel nu? Fastighetsmäklare i Borås, Restaurangmanager i Göteborg, Företagarprogrammet i Skellefteå, Socionom i Umeå och Örnsköldsvik.

Jag vet varken vad/var jag vill läsa eller om jag kommer in. Vill inte redan planera min framtid :/
Blev 19 år igår, snart pension för fan :P.

Ska festa imorgon, men jag jobbar på söndag så känns inte så roligt. Måste cykla till stan sen :S


Tisdag

Jag har inte bloggat på ett tag nu och kände mig sugen på att uppdatera om vad som händer i mitt liv.
Numer är jag inte singel, är tillsammans med Christoffer =) Känns riktigt bra, otroligt nog med tanke på att jag haft svårt för att börja tycka om någon på senare tid, rentav inte kunnat bli kär.
Men de är jag idag <3.

Är i kalix nu i veckan under lovet, åker tillbaka på lördag till piteå för då ska jag jobba. Gör inte så mycket tiden bara rinner iväg. Har gjort en massa ärenden idag och bakat. I morgon hade jag tänkt gå ut med hundarna, hinna träffa Ida en sväng, bada å sen kanske Christoffer skulle komma hit om han hinner =)

RSS 2.0