Onsdag

Drar iväg tilll gymmet och tränar med Jessica!
Kvällen blir nog inte så händelserik :P.
Imorgon kväll blir det iaf film hos Heidi =).


Frisyr

Skulle ha lagt upp en bild på vad jag ska göra för frisyr på torsdag, men får inte in någon bild :(. Tror de är för att Andreas har Morzilla firefox... Är jätte mycket uppklippt bak och sen lång lugg/längre fram typ.

Ska klippa mig på StudioZnygg i Luleå, som ligger på Köpmangatan 58 =). Har även en hemsida www.studioznygg.se


Tisdag

Idag har jag och Andreas varit in en sväng till stan och bytt en skjorta, som han fick i present av mina föräldrar. Den var för liten =).
Ska nu äta lunch. Tonfisk med ägg och majonäs + paprikakrydda. Gott och enkelt, bara att blanda runt =).

Fick förresten min goodiebag idag =) Prov på lumenekräm och Gliss schampoo. Så ska gå in och kommentera idag hur det var. Ska försöka få iväg en jobbansökan, och klockan 19.30 ska jag på BODYCOMBAT på STIL ;P.



För längesen

Denna text hittade jag i ett inlägg långt tillbaka, har hittat texten nånstans på internet och sen gjort om och lagt till/tagit bort ord/meningar. Jag gillar den här texten starkt.

Ibland  
Vill jag bara vara  
Barn igen  
Sitta hos mamma och pappa  
Insvept i mitt täcke  
Med hunden  
Tätt intill mig  
Bara vara barn  
Och få gråta ut  
Dricka mjölkchoklad  
Snyta sig  
Och så är  
Allt bra igen

Så fungerar
Det inte längre
Åren går fortare
Och fortare
Ansvaren växer
Och paniken
För att stå på egna ben
Helt och hållet
Tiden
Människor 
försvinner

Hur ser man positivt på saker och ting då paniken stiger dag för dag över att bli vuxen, oron om jag kommer överleva på egen hand rent ekonomiskt, oron över att vänner försvinner titt som tätt, oron över att jag inte är tillräckligt bra för att bli älskad, oron över att åren gått så fort att jag till slut står där själv...
Jag är och kommer aldrig vara redo för framtiden.
Önskar att saker vore så mycket lättare.

Höst

Jag har inte uppdaterat på ett bra tag. Men ändå är det någon som läser ;).
Minns inte vad jag skrivit senast, men tog in mig på en utbildning på LTU i augusti, dock hoppade jag av för de var ingenting för mig tyvärr :(.

Så nu går jag arbetslös. Bor i luleå ännu med Andreas, har som börjat kommit in i de hela med sambolivet =) Det känns bra.
Men de känns inte bra att knappt känna någon här. Några som jag umgås lite grann med, men ingen som jag känner så där riktigt bra..saknar det..

Saknar alla vänner från Grans, så otroligt mycket. Jag önskar någon kunde flytta till Luleå av dom ;).

Det händer alltså inte så mkt i vardagen..Har börjat träna igen för att försöka gå ner i vikt, den vikten som jag hade för 3-4 år sen.

RSS 2.0