Tisdag..

Jag har inte tränat nånting ännu i veckan, om formen är bra imorgon ska jag träna. För jag vilar lite från träningen nu när jag känt mig krasslig, är bara onödigt att träna då.
Men det ska bli tre ggr den här veckan ons,tors å fre =).

Har varit väldigt slö idag, vaknade halv tolv, men de var väl för att jag inte somnade förrän kanske halv tre.
Ska nog ta mig till duschen på en liten stund iaf.

Fredag nästa vecka åker jag å brorsan iväg till playa del ingles, skönt å ta en liten paus från kalla Sverige!

- 5-12 mars Playa del ingles.
- 19 mars 20 år.
- 20 mars bowling + party
- 10 april högskoleprov
- 20 maj Karin 20 år ;)

Det är dom planerna jag har.

Endast för dig.







Det känns bara så otroligt bra.
Att kunna förklara hur är svårt.
Att jag vill ha en framtid ihop
med dig säger det mesta.
Saknaden blir mer och mer påtaglig
varje gång vi är ifrån varandra.
- Jag älskar dig.







In this world

Det har visst redan gått 1 vecka sen jag bloggade, tiden bara springer iväg.
Sen dess så har jag sökt fyra jobb =).
Anmält mig till högskoleprovet, letar efter möjliga utbildningar att söka. Men det är svårt det där, vill ju pröva på olika arbeten innan jag vet vad jag vill bli. Sånt går ju tyvärr inte i alla fall :/.

Ett varierat arbete, finns bra möjlighet att få jobb direkt efter utbildningen. Det är de som är viktigast för mig.
Spelar nog inte någon roll vad det är för arbete, bara det är varierat å man inte alltid måste göra samma saker.

Har varit i Luleå i helgen. Åkte dit på torsdag med Roxie och var snäll å städade lägenheten åt Andreas, gjorde det för att han hade varit så trött förra veckan.
 På fredagkväll när älsklingen kom hem hyrde vi film. Under lördagen var vi på stan en sväng, åkte vi skridskor, kollade den andra filmen på kvällen.

Sen på söndag var vi ut till Jerry å Lindas stuga i mjöfjärden och grillade korv =) Och efter det så gick vi ut och åt alla hjärtans dag middag på Exotic =). Struntade i efterrätt och åkte till Kvantum och köpte hem lite glass istället. Å så kollade vi den tredje filmen och myste =).

Fick förresten en sån där jätte söt grå nalle av Andreas :D. Och så står det på trööjan "Love you loads". Åt han gav jag en tavla där det står "togheter you and I can do anything" och ett "spel" där det är 52 romantiska kort som man ska skrapa. Varannan gång är det jag som ska göra nånting å tvärt om.

Blev lite promenader också i och med att Roxie var i Luleå, för första gången ;P.
Det gick väl rätt bra, förutom det att hon knappt åt nånting under 4½ dag.

Sen till helgen som kommer så ska jag få min julklapp, å då ska vi åka iväg och bo på hotell lördag-söndag. Det ska bli riktigt mysigt =).

Å det är bara 18 dagar kvar till Gran Canaria! Sen fyller jag år om ca 1 månad. 20 jävla år :P blir bara äldre å äldre :P.

Och sommaren närmar sig verkligen. Vet absolut inte någonting alls med sommaren :S kommer väl jobba. Det är bra att få jobba men att jobba på sommaren är aldrig kul. Men vet inte vart ännu. Behöver meddela Buketten snart om jag kan jobba där, men vill ju egentligen vänta å se vad dom andra säger som jag skickat ansökan till.

Idag har jag inga planer förutom att jag skulle behöva ta ut Euro, ska till Karlsborg en sväng å hälsa på Ida å Roger som nu flyttat in i huset ;P.
Ska titta lite mer på utbildningar också.
Behöver träna men har lite dåligt i högra fotleden

Helgen

I torsdags åkte jag buss till Luleå, gick runt å sökte jobb på 16 ställen, och fick bara "nej vi behöver ingen". Sen så for jag till Gammelstad å väntade in att Andreas och hans familj skulle komma dit.

På fredagen for vi på Jokkmokksmarknad och det var väääldigt kallt, å köpte ingenting :P En marknad är alltid likadan som en annan marknad i princip. Bättre å gå på en marknad på sommaren ;).

Sen lördagen fikade vi på stan och skulle ut på hindersön, men det var stängt. På kvällen åt vi middag, spelade "hur fan visste du det", kollade melodifestivalen. Var bara värdelösa låtar :P.

Å i söndags åkte hans familj hem vid nio tiden. Sen så gjorde vi inte så mkt, for ut på Sandön, var till linda å jerry och åt middag på max. Packade väskorna å jag åkte till Kalix och Andreas till Kiruna. Saknar han redan :( men så här är tillvaron nu.

Helgerna går alldelens för snabbt :(. och det är lite mindre än en månad innan jag å brorsan åker till Gran Canaria =).


Ska iväg å träna på ett tag hade jag tänkt.


Arbetslös...verkligheten.

"

Någon gång vill jag skriva en bok om arbetslöshet för att på något sätt nå ut till alla andra som är utan jobb, bara för att berätta att det inte är något fel på dem, på oss.

Nu har jag varit, med kortare uppehåll, inskriven på Arbetsförmedlingen sedan i november 2006. Det är vidrigt länge. Jag fattar inte ens hur det har kunnat gå så här lång tid utan att jag har tagit mig ur det. Det känns lite som att leva i en mardröm, man är liksom inte med i verkligheten, i det riktiga livet som pågår utanför hela tiden.

Jag har en väninna som har varit arbetslös ungefär lika länge som jag. Vi pratar dagligen i telefon om våra känslor runt det här. Utan henne hade jag garanterat legat på psyket just nu. Man blir dum i huvudet av att vara arbetslös. Man blir less på att förklara, man blir folkskygg, man tror att det är något allvarligt fel på en och man tappar rutiner och självförtroende. Till slut ger man upp.

Och varför talar inte Arbetsförmedlingen om de känslor som kan uppstå under en längre tids arbetslöshet? Varför berättar de inte att det är normalt att ha de här känslorna av värdelöshet, varför pratar de inte om ångesten man har när man vaknar varje morgon?

Jag har som politikerna så vackert kallar det "omskolat" mig under min arbetslöshet. Jag tog ett lån med skyhög ränta för att kunna göra det. Under min utbildningstid så levde jag, jag var någon, jag var på väg någonstans och sökte en massa jobb.

Någonstans inom mig har jag gett upp. Det känns inte som om jag någonsin gör tillräckligt för att få ett jobb. Jag tror faktiskt inte att jag kommer att få något jobb heller. Någonsin. Jag orkar liksom inte, jag har gett upp. Jag vill inte vara ett offer, vill inte be om hjälp, vill inte.

Det känns som om jag har ett berg att bestiga. Ett oöverstigligt hinder. Jag vet inte var jag ska få styrka från. Var tog min motivation vägen, powern som jag vet att jag har inom mig. Det kanske är något fel på mig trots allt?"

http://blogg.aftonbladet.se/13322/perma/920086/ , taget från denna blogg.


Min slutsats

"Ångesten att stiga upp på morgonen, att det känns som att jag inte någonsin gör tillräckligt för att få ett jobb, jag tror faktiskt inte att jag kommer få något jobb heller, ett oöverstigligt hinder.

Jag vet inte var jag ska få styrka från. Var tog min motivation vägen, powern som jag vet att jag har inom mig."

Exakt vad jag känner!


Tisdag

Idag har jag städat, både dammsugit över å under våningen. Skurat övervåningen. Plockat diskmaskinen, lagat mat, dammtorkat mitt rum. Även slängt onödiga papper. Och varit på gymmet, körde endast kondition idag. 30 min på crosstrainer, 30 min på cykel å 20 min joggning =).
Sen blev det 20 min promenad med hundarna.
Så har riktigt varit igång idag!

Imorgon blir det att skriva ut x antal ansökningar. Fara till Miroi å ha möte med min jobbcoach. Träna. Fixa med min kläder i tvättstugan som vanligt.

Ska iväg till Ida på typ 40 min =).

2 månander idag <3 , tiden går fort :P

Praktik/Jobb

Helgen var bra överlag =) Var på stan i lördags, ut å åt med Emma å Daniel, gick på Allstar å The Corner. Stannade till på matstället. På söndagen blev det bara en bakis dag.

Å jag ska avsluta praktiken på kalix finans, för jag klarar inte av det. Att sitta still är inget för mig, å inte heller säga samma sak flera hundra gånger.

Det finns säkerligen andra möjligheter, så bara för att jag släpper det där. Betyder det absolut inte att de är ett dåligt val! Så säg ingenting om mitt val. För jag tänker inte offra min tid på nånting som är alldelens för krävande psykiskt. Man ska kunna ställa in hjärnan i ett tillstånd typ, å alla klarar inte av det.

Att hitta en person som tar en med storm, känsloväg.
Det är stort.

Egentligen så borde jag se mer positivt på det här med jobb, för jag har ju faktiskt andra saker i livet att vara glad över. Pengar har egentligen väldigt stor betydelse för att kunna leva ett liv fullt ut idag. Men jag klarar mig har tak över huvudet/mat, "fickpengar" varje månad. Så egentligen så borde jag uppskatta dom få pengarna jag får.
Men det negativa med det hela är att jag bor hemma, måste tänka på vad jag har råd med å inte råd med, måste bort prioritera vissa saker och har inte ett socialt liv via ett jobb så att säga.

Jag är inte en sån person som väljer första bästa, utan jag går hellre arbetslös 2-3 mån extra för att hitta ett jobb jag trivs med. För det ger så mkt mer i slutändan. Tänker inte bli förstörd psykiskt av mitt första riktiga jobb

RSS 2.0