Som vanligt

Jag bloggar nog aldrig :P. Har bestämt mig för att ringa lite vänner i veckan, för vi ska inte tappa kontakten =). Jag hoppas ni har tid å prata med mig ! ;D.

Händer inget så mycket, fick jobba idag. Så var rätt slut då jag kom hem för igår tränade jag 1 timma först på gymmet, sen tennis i två timmar. Tror ni jag har någon träningsvärk idag? :P.

Hoppas på sol i morgon =)

Tisdag

En liten uppdatering behövs här =).

Måste säga att jag vet inte vad som händer till hösten överhuvudtaget alls :S. Jag orkar inte planera så mkt jag tar det som de kommer, en dag i taget ;P.

Ska strax iväg på rekryteringsträff på arbetsförmedlingen för ett deltidsjobb i Kalix. Är lite nervös men de går ju som det går, gillar dom inte mig så är det deras förlust.

Efter de ska jag träffa Ida en sväng, handla å sticka ut en sväng till stugan.

Jag är pank, eller var mer än pank hade 200 kr minus på kontot tidigare, men mamma satt in pengar åt mig =). Så nu är de väl 30 kr där eller nått. För lön den 24:e så de är bara hålla ut =).

Har börjat träna rätt mycket nu, idag är en vilodag efter 4 dagar i rad tror jag. Ska bara försöka äta nyttigare också så blir de nog bra =).

Sthlm

Haha vilken kväll igår. Tror jag blev utkörd från HarryBJames i går, ingen aning om varför :P Men var antagligen för full eller nått. Fick snefylla, skrek i telefon sorry för det.

annars händer det inte så mkt hära. Malin blöter ner i korridorena, haha


RSS 2.0