Stjärntecken

Fisken beskrivs som följande

Fisken är mjuk, känslig och förstående som person.
Du har mycket lätt att känna medkänsla för andra människor och känner aldrig någon avundsjuka.
Ditt varma hjärta gör dig till en mycket omtyckt person.

Fisken är romantisk och drömmande i sitt sinne.
Din intuition är stark och du är lyhörd för stämningar i din omgivning som andra kanske missar.
Fantasi och humor har du gott om.

Fisken kan ibland ha svårt att skilja sina dagdrömmar från verkligheten.
Du lever gärna i en idealistisk fantasivärld och blir onödigt besviken och sårad, när den sanna verkligheten attackerar dig.

Du tycker inte riktigt om den trista, gråa vardagen utan behöver omväxling och ett högt tempo för att må bra.

Du har en mycket idealistisk och romantisk syn på kärleken.
Du söker ett speciellt ideal och blir ofta besviken då du inte hittat rätt.
Du behöver någon att känna dig stabil och trygg med, men samtidigt någon som förstår att du inte vill bli "infångad".
Du behöver också få känna din frihet.

När du hittat den rätte använder du ömt din romantiska och fantasifulla läggning, och gör förhållandet varmt, spännande och omväxlande.

Tycker faktiskt det mesta stämmer ändå =)


Praktik

Har varit på Buketten idag och praktisera, första dagen. Dagen har gått hyffsat fort ändå. Men jag kan inte så mycket om blommor, min svaghet :P.

När jag körde in på gården så stod/står någon jävel på min p-plats, så har satt en lapp å väntar på att personen ska flytta bilen nån gång. Tur så kan jag stå på platsen brevid medans.

Är riktigt trött idag å lite ont i huvudet, så ska lägga mig i soffan å vila en sväng sen får jag se vad som händer.


Hold your head up high

Jag ska byta praktikplats nu iaf för att få mer ut av min praktik och lära mig inför framtiden. En person har stora planer men jag tror inte att de går igenom. Jag hoppas bara på jobb i sommar om de ens är möjligt, får se inom två veckor hur de blir.
Egentligen vet jag inte om jag vill ha sommarjobb i Piteå, i princip alla jag känner flyttar här i från :S Men jag behöver pengarna och i somras var jag uppe i Riksgränsen med en kompis så de kan ju inte bli så mycket värre ändå :P

I been you

Jag är pigg för att vara jag idag =). Jobbat i helgen och stigit upp tidigt, de är kanske så jag ska göra tills nästa helg. Känns som jag hunnit med mycket idag faktiskt =).

Men ska inte vara på praktiken imorgon, behöver vila upp mig en dag till. Sen kanske jag ska byta praktikplats men de får vi se hur de blir med det.

Annars händer de inte så mycket. De är ju februari, kallaste månaden på året i princip, alla har ju gått i ide ;D.

Personlighetstest

"Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion."

Gjorde nyligt ett personlighetstest på en sida, nån sak stämmer väl.
Men tyckte de är personlighetstestet stämde mer ;P

"Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg.

Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna).

Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar. "


Sjuk

Jag lyckas alltid bli lyckas. Hade senaste för fyra månader sen en jäkla förkylning, hostan var olidlig på gick väl i just lite mer än två veckor. Och nu har jag blivit förkyld igen, jag har inte tid med att vara sjuk. Ska inte bli roligt att jobba imorgon kväll men jag måste ju :/.

Händer inte så mycket annat har praktik på ett hunddagis går fem timmar per dag med hundarna, bilen har slut ström, skulle varit på besiktning idag, måste till apoteket å köpa nässpray å sånt.
Rent ut sagt de är förjävligt just nu :P.

Värk

Jag är snart 19 år och lever med kronisk nack/övre rygg problem sen ett halvår tillbaka. Musklerna är alltid och mycket spända runt nacke, skuldror men ibland så slår det till och jag får jävligt ont. Men nu har de blivit så två gånger på tre veckor typ. Även fast jag fått massage blir de inte bättre.
Har ju inte heller råd att gå flera gånger i veckan på massage.
Vad gör man då egentligen?
Nä jag är riktigt less på att ha ont. Kan inte ens träna och de mesta är jobbigt, förutom att ligga ner.

Nu snart är det äntligen praktik i tre veckor och sen lov i en vecka. Vem längtar inte? ;) Har redan gjort tre prov den här veckan och har ett på omprovstiden nästa vecka. Sen är jag ledig i tre veckor utan prov och massa shit :D. Eller dvs om jag klarade Matte B provet, vilket jag inte är säker på.

De är mitten av mars då vi är tillbaka till skolan igen, då är det alltså ca 2 månader kvar för att jobba med projektarbete. Hur vi ska hinna är den STORA frågan.

Studenten 129 dagar kvar !

RSS 2.0